HOME
Op zaterdag de 18e mei staan we samen op de Kunstmarkt "De Kastanjerie" in Heenvliet met onze bronssculpturen en geven demontraties over de techniek van het maken van bronzen beelden.
Voor meer informatie www.kunstmarkt@paardenmarkt-heenvliet.nl

Van donderdag 25 juli t/m zaterdag 27 juli vindt er weer een Kunst en Cultuur Route Midden Walcheren plaats en wij doen daar dit jaar ook weer aan mee. Wij zijn die dagen te gast bij Eric Rotte van "Warstaal" in Grijpskerke. Heleen gaat daar zitten boetseren en Wim gaat er dieren prepareren. Meer info? www.warstaal.nl

Op zaterdag 7 september geeft Wim een prepareerdemonstratie bij de Vogel- en Zoogdieropvang "De Mikke" in Middelburg, ter gelegenheid van de open dagen van het asiel dat dit jaar 30 jaar bestaat.

Op zaterdag 21 september houdt Wim (eveneens bij "De Mikke") de rubriek "Daar vraag je me wat!!" Bezoekers kunnen dan langs komen met hun vragen over en vondsten uit de natuur.

Ouder nieuws 2013
-Op vrijdag 30 januari werd in het Natuur- en Landschaps Museum "Terra Maris" de Kiekkast presentatie onthuld.
Ter gelegenheid van de 100ste geboortedag van de Zeeuwse fijnschilder Piet Rijken, bouwde ik het door hem gemaakte schilderij, in eigendom bij het museum, in 3D vorm na. De presentatie blijft t/m 29 maart aanstaande voor het publiek te bekijken.
(Tip: Controleer op de site van het museum even de openingstijden. www.terramaris.nl)
-Op 14 juni staat Bio Art met een stand op de Memories Forever beurs in het Zalencentrum "De Brug" aan de Dunantlaan 1, 2811 CA, te Reeuwijk.
We tonen daar naast onze brons miniaturen van dieren, ook graf ornamenten en as urnen.